Wave Music Home
ReleasesCommunityYour OrderWave Music
ArtistsEventsDJ MixesShop

Wave Music Home


Home
About Us
Labels
Distributed Labels
Links




Search


Adv. Search



Subscribe


Email






Go Back   Wave Music Community Board > Tech Talk for Gearheads

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 03-12-2006, 08:34 AM
DJ-JB DJ-JB is offline
Registered User
 
Join Date: Oct 2003
Location: London
Posts: 12
M-Audio Firewire cut out problems - HELP!

Wondering if any one who owns the above mentioned soundcard & has had or ever experienced such a fault/problem.

My set up at home is :-

Apple Powerbook 12" G4 / OSX 10.4 / 1GHz CPU / 512mb RAM

to

M-Audio Firewire Audiophile sound card

to

Alesis Power Amp

Now, the problem i have recently been experiencing is a total or staggering loss of sound from the sound card. (ie. all 5 lights on the front of the card flash at the same time or the S/PDIF loses connection) resulting in zero sound.

I've looked into what it may be, one it could be i've been hot-wiring the sound card (connecting/deconnecting whilst the computer is on) or that i need more RAM on the Powerbook.

Does anyone have any thoughts on how to prevent the above happening again?

thanks in advance.

James
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 09:08 PM.


Powered by vBulletin Version 3.0.0
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
2006 Wave Music


© Wave Entertainment Group, Inc.