Wave Music Home
ReleasesCommunityYour OrderWave Music
ArtistsEventsDJ MixesShop

Wave Music Home


Home
About Us
Labels
Distributed Labels
Links




Search


Adv. Search



Subscribe


Email






Go Back   Wave Music Community Board > Tech Talk for Gearheads

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Rate Thread Display Modes
  #1  
Old 09-07-2007, 04:28 AM
LuvLatins's Avatar
LuvLatins LuvLatins is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2005
Location: New York City
Posts: 727
Urei 1620 LE LED (Green)

Mario

The Green LED on my UREI 1620 LE is out. Not sure why, what would you charge me to fix the damn thing ? Silly but I hate when things dont work right. The red one is fine but when I flip to the other position the Green LED is no longer glowing. Out of warranty so would rather have you fix it than send it back to the factory. As you know I am in Hackensack, NJ

Regards,

James
Reply With Quote
  #2  
Old 09-07-2007, 07:20 AM
djmariog djmariog is offline
Registered User
 
Join Date: Dec 1969
Location: New Jersey
Posts: 826
Quote:
Originally Posted by LuvLatins
Mario

The Green LED on my UREI 1620 LE is out. Not sure why, what would you charge me to fix the damn thing ? Silly but I hate when things dont work right. The red one is fine but when I flip to the other position the Green LED is no longer glowing. Out of warranty so would rather have you fix it than send it back to the factory. As you know I am in Hackensack, NJ

Regards,

James

James,

I have been asked this a few times now by a few people. Its not just the led, the led is built into the switch. I would have to see the unit and see where the problem is.

Mario G
__________________
djmariog@aol.com
Mario G.
Reply With Quote
  #3  
Old 09-28-2007, 02:24 AM
LuvLatins's Avatar
LuvLatins LuvLatins is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2005
Location: New York City
Posts: 727
kewl mario been so busy sorry for the delay send me a PM when you are free and I would be happy to bring it over for you to look at.

Many thanks

LL
Reply With Quote
  #4  
Old 05-10-2008, 10:21 PM
LuvLatins's Avatar
LuvLatins LuvLatins is offline
Registered User
 
Join Date: Aug 2005
Location: New York City
Posts: 727
So happy. I opened it today to change phono cards and add my serato and saw a broken cold solder. I resoldered the wire that was loose and the GREEN LED is back in business. Hurray !
Reply With Quote
Reply


Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes Rate This Thread
Rate This Thread:

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump


All times are GMT -4. The time now is 12:25 AM.


Powered by vBulletin Version 3.0.0
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
2006 Wave Music


© Wave Entertainment Group, Inc.